Politika Haberleri - 1.Sayfa

Önceki 1.Sayfa Sonraki

Bakan Bozkır'dan çok önemli pasaport açıklaması
27/03/2016 11:21:40 - Kaynak: radikal - Kategori: Politika
AB Bakanı Bozkır, "Vizeler iki ay içinde ya kalkacak ya da kalmayacak" dedi. Bozkır ayrıca parmak izli pasaportlara geçiş yapacak olan pasaport sahibi vatandaşların tekrar harç yatırmayacaklarını söyledi.

CHP'den dokunulmazlık açıklaması: '3 ayrı teklif sunduk'
23/03/2016 18:05:18 - Kaynak: radikal - Kategori: Politika
Milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılmasına yönelik fezlekelerle ilgili AK Parti ile görüşen CHP heyetinden Grup Başkanvekili Engin Altay, "Üç teklif sunduk, hangisini arzu ederlerse açığız" dedi.

Devlet Bahçeli'nin son rakibi: Ümit Özdağ
23/03/2016 17:35:20 - Kaynak: radikal - Kategori: Politika
MHP milletvekili Ümit Özdağ, BMM'de düzenlediği basın toplantısında MHP Genel Başkanlığa aday olacağını açıkladı. Özdağ kısa bir süre önce Devlet Bahçeli'ye olağanüstü kurultayı toplama çağrısı yapıp Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmişti

AK Partili Özdağ'dan, Rıza Zarraf yorumu
23/03/2016 17:35:18 - Kaynak: radikal - Kategori: Politika
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Rıza Zarraf'ın ABD'de tutuklanmasıyla ilgili soruya, "Suçlu olanlar cezasını çeksin. Ben o konuya vakıf değilim. Hukuk herkese dokunur. Hukuk 'Ahmet, Mehmet' demez, 'Hasan, Hüseyin' demez" yanıtını verdi

MHP lideri Bahçeli'den AVM mesajı: İnadına alışveriş merkezine gelin
22/03/2016 16:16:03 - Kaynak: radikal - Kategori: Politika
Alışveriş merkezini gezerek vatandaşlarla bir araya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ben Ankara halkına söylüyorum, inadına alışveriş merkezlerine geliniz. Sokaklarda geziniz. Parklarda oturunuz ve Cenab-ı Allah sizleri korur merak etmeyiniz." dedi.

HDP: Brüksel'de gerçekleşen insanlık düşmanı terör saldırılarını kınıyoruz
22/03/2016 15:42:12 - Kaynak: radikal - Kategori: Politika
HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, Brüksel'deki terör saldırıları ile ilgili olarak yazılı açıklama yaptı.

CHP'de Aylin Nazlıaka sürprizi: Geldi en öne oturdu!
22/03/2016 15:42:10 - Kaynak: radikal - Kategori: Politika
CHP'den ihraç edilen Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Meclis'te Grup toplantı salonuna giderek en ön sıraya oturup CHP liderine dinledi.

CHP liderinden Profesör Arı'ya sert sözler: Gerizekalı desem onun da bir düzeyi var
22/03/2016 15:42:09 - Kaynak: radikal - Kategori: Politika
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sebahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı'ya çok sert tepki gösterdi. Kılıdaroğlu, "Bizde şimdi okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Ben açıkçası korkuyorum, ben her zaman cahil halkın ferasetine güveniyorum" diyen Sebahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı için; "Bunu diyen bir profesör. Hani gerizekâlı desem onun da bir düzeyi var" diyerek tepkisini dile getirdi.

Bahçeli: Fırsat karşımızda, öncelik HDP'lileri dokunulmazlığı olmalı
22/03/2016 14:07:00 - Kaynak: radikal - Kategori: Politika
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin "AKP'nin 506 fezlekeyi görüşerek bir kereliğine dokunulmazlığı kaldıralım teklifi, CHP'nin ise kürsü haricinde tüm dokunulmazlıkları kaldıralım ifadesi HDP'ye uzatılmış zeytin dalıdır ve bu millet affetmeyecektir. İşte fırsat karşımızdadır. TBMM'nin önceliği HDP'lilerin dokunulmazlığını kaldırmak olmalıdır" dedi.

Davutoğlu: Kamuda çalışan taşeron işçileri kadroya alıyoruz
22/03/2016 13:24:42 - Kaynak: radikal - Kategori: Politika
Başbakan Ahmet Davutoğlu, kamuda çalışan tüm taşeron işçilere de kadro verileceğini söyledi.